Wat gebeurt er met mijn gegevens?

 In

Welke gegevens van mij worden vastgelegd?

Wanneer u belt met Verwantencontact 088 269 00 00 worden de volgende gegevens van u vastgelegd: uw achternaam, voorletter(s), roepnaam, geslacht, geboortedatum, adres en telefoonnummer.

Welke gegevens van mijn naaste worden vastgelegd?

Wanneer u belt met Verwantencontact 088 269 00 00 worden de volgende gegevens vastgelegd van degene die u zoekt: de achternaam, voorletter(s), roepnaam, geslacht, geboortedatum, adres en telefoonnummer. Ook wordt uw relatie tot uw naaste vastgelegd.
Verwantencontact vraagt ook naar de nationaliteit en eventuele opvallende lichaamskenmerken van uw naaste. U bent niet verplicht om deze gegevens te geven.

Waarom worden mijn gegevens vastgelegd?

Verwantencontact 088 269 00 00 legt alleen gegevens van uzelf en van degene die u zoekt vast om u zo snel mogelijk te kunnen informeren over uw naaste.

Wie kunnen mijn gegevens inzien?

Medewerkers van Verwantencontact en van de gemeente of veiligheidsregio die Verwantencontact heeft ingezet kunnen uw gegevens inzien.

Met wie worden mijn gegevens gedeeld?

Wanneer u belt met Verwantencontact 088 269 00 00 vragen wij u of de gemeente u op een later moment mag benaderen om informatie of nazorg, zoals slachtofferhulp, aan te bieden. Alleen als u hiervoor toestemming geeft, delen wij uw contactgegevens met de gemeente waar u woont. Uw gegevens worden nergens anders voor gedeeld.

Hoe lang worden mijn gegevens bewaard?

Verwantencontact bewaart de gegevens van uzelf én van degene die u zoekt zes weken, voor de administratieve afhandeling. Daarna worden alle gegevens van uzelf en van uw naaste vernietigd.

Start typing and press Enter to search